Épül, szépül az új Népstadion Puskás Ferenc Stadion. 67 ezren léphetnek majd be a szentélybe. Hogy hogyan fognak odajutni az már egy másik, és jogos kérdés.

Ugyanis ehhez a nem csepp stadionhoz nem épül parkoló. Sem mélygarázs, se semmi. A 500 parkoló az ott kint van már most is a Dózsa György úton. Igaz, most épp buszok állnak ott a városligeti munkák miatt. 

Ha valaki volt anno nagy koncerten vagy meccsen, ahol teltjház volt a Puskásban, az tudja, hogy amikor ekkora tömeg érkezik, akkor a Dózsa György útnak ezt a szakaszát a Thököly és a Kerepesi között lezárják. 

Tehát akkor számoljunk. Az 500 ott lévő parkoló máris ugrott. Magyarul nulla parkolási lehetőséggel épülhet egy ilyen műintézmény. Pedig itt földig rombolták a régi stadiont, alápakolhattak volna egy mélygarázst. 

Tudom, tudom. Menjen mindenki a meccsre, akármire gyalog, kerékpárral, tömegközlekedéssel. 

Egy biztos, hogy autóval sehol nem tud majd megállni. A közelben van az Aréna sportcsarnok parkolója, az Aréna bevásárlóközponté. Ez a kettő még tűrhető méretű. De a Baross téren szinte nulla hely van, a Felvonulási téren meg az eddig felszíni parkolót szétkapták, a mélyegarázs meg az átadásig nem fog elkészülni.