Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Leszedték a gyilokgépet

Pár napja eltűnt a Ferihegyi gyorsforgalmiról a magasságkorlátozó "rúd". Ez volt az, amelyik mindig ledarálta a kamionok, buszok tetejét. 

Ami érthető volt, hogy amikor kifelé ment valaki túl magas járművel, akkor ezen a rúdon fennakadt - pár éve ugye egy emeletes buszon emiatt többen meg is haltak.

Természetesen változás nem történt, csak annyi, hogy kiraktak egy figyelmeztető, villogó táblát, amelyik figyelmeztetett, hogy ott nem fog átférni.

Az érdekes, hogy amikor valaki befelé átszuszakolta magát a Felsőcsatári útnál lévő híd alatt, és egy dundi gázzal elindult, a rúd ledarálta mindig a kamionok tetejét. Úgyhogy ott a centikkel valami nem stimmelt. Ráadásul a befelé vezető oldalon a rúd fehér volt - anno, mert mára már inkább a rozsda látszott csak.

Most ennek vége. Majd kiderül, hogy az okosok mit találnak ki, milyen új, még tutibb gyilokgépet applikálnak fel. 

 2
Tovább

Ő volt a nap hülyéje

Ma emiatt a kamion miatt volt lezárva egy ideig a gyorsforgalmi. Bizonyára még szoknia kell a nagy autót, ezért nem tűnt fel neki az a bazi nagy villogó szar a gyorsforgalmi elején, ami figyelmeztette (volna), hogy túl magas a kicsikéje.

 0
Tovább

18+ Videó: Gázolás Szentendrén

Csak a szerencsén múlt, hogy mindenki életben maradt.

A rendőrség tette fel a honlapjára azt a felvételt, ahol Szentendrén a gyalogátkelőhelyen egy autó négy gylogost gázolt el.

Egyébként mondhatnánk tipikus balesetnek is, bár általában ilyenkor a belsősávban érkező szokta elgázolni a gyalogost. Ez a tahó viszont a külsőben tudta végrehajtani ezt.

 0
Tovább

Koccanás és baromi nagy dugó

Délután a gyorsforgalmin volt egy ráfutásos baleset. 

Egy idő után már a Shelltől kifelé állt minden. Aztán a meglepetés akkor jött, amikor elhaladt mellettük az ember. Két szebb napokat megélt autó szaladt egymásba.

De annyi rendőr volt, mint egy tömegbalesetnél. 

 0
Tovább

Megnyugodhatunk, nem csak Budapesten van káosz az utakon

Az, hogy Budapesten nem lehet közlekedni a sok lezárás, felújítás miatt már lassan nem is hír. Ráadásul jól összehangoltan, hogy még menekülő útvonal se legyen. De az országban sem jobb a helyzet. 

autópálya felújítás torlódás balesetCsak ezen a hétvégén a police.hu összefoglalója szerint 24 helyszínen folyik - csak autópályán - felújítás. 

Mindjárt a főváros mellett az M0-s autóúton. Aminek a felújításába mikor is kezdtek bele? Persze, hogy akkor, amikor a vendégmunkások Németországba elindultak haza. De ott van az M5-ös, és ne feledkezzünk meg a borzalmas állapotban lévő M1-ről sem. 

De nem ússzák meg az M3-as autópályán autózók, ott is több helyen folyik munka.

A Blikk megkérdezte a Magyar Közút kommunikációs osztályvezetőjét, aki szép hosszan válaszolt. Nekem egy rész "tetszett" nagyon, ahol azt taglalja, hogy a fényviszonyok miatt vannak olyan munkák, amiket éjszaka nem tudnak végezni. Háááát... A hanyatló Nyugaton már évekkel ezelőtt kitalálták a megfelelő reflektorokat, amiknek köszönhetően éjszaka is tudnak dolgozni. Meglepő ugye, így 2018-ban Magyarországon?

És hát arról sem szabad megfeledkezni, hogy ugye ezeket az utakat nem ingyen használjuk, hanem szépen veszünk matricát. Amiért cserébe a felújítások miatt kialakult dugókban hosszan élvezhetjük is az utat. 

Aztán persze ott vannak a rendkívüli események, úgy mint baleset. Az pedig szinte minden nap van valamelyik felújítás alatt lévő úton.

Az M3-on a napokban történt balesetnél aztán meg még elő is jött az agyatlan autós. Idézet a Blikk cikkéből:

"A múlt héten a Magyar Közút adott egy riadóztató közleményt, miután az M3-ason egy útszűkületnél történt tömeges baleset után életveszélyes forgalmi helyzet alakult ki. Az autósok önkényesen visszafordultak, keresve a menekülési lehetőséget."

Na de ez már egy másik történet... 

Fotó: Grnák László

 0
Tovább

Videó: A hülye autós márkafüggetlen

Vannak ugye a címkék, hogy melyik autómárkát vezető a hülye, rendszeres szabálytalan. Pedig a hülyeség márkafüggetlen. 

Lásd a múlt héten a Nissanos, aki átment a friss betonon a Nagykörúton. De ott van az az autós, aki a Budaörsi úton hallgatva a GPS utasítására balra kanyarodott, így majdnem lement a lépcsőn az aluljáróba. Röhögünk rajtuk, pedig életveszélye.

Nem azt mondom, hogy a hét videója, de szinte tipikus, mindennapos az, amit ezen a videón lehet látni. Szerintem az autós nem is fogja fel, hogy a manővere milyen balesetveszélyt teremtett. A videón nem látszik az, amit én a visszapillantóban láttam. Hát nem voltam nyugodt.

 0
Tovább

...amikor a sebességkorlátozás csak tájékoztató jellegű...

... olyankor ez a vége.

Helyszín: reptéri kihajtó

 0
Tovább

Népi hurrá!

Pár hete posztolta valaki, hogy a 8-as főúton egy civil autónak álcázott rendőrautó gyorshajtásba hajszolta szegény autóst. Ha jól emlékszem 148 km/óráig nyomta fel a sebességet. Mondjuk hogy miért nem húzodott ki a külső sávba, az nem derült ki a posztból, de a sajtó és a Facebook népe egyből rácuppant a témára.

Nem akarom védeni a rendőröket, mert ha pénzbehajtásról van szó, akkor bármire képesek, de azért az a videó, amit aztán megosztott a rendőrség a honlapján, elég meredek dolgokat mutatott. 


Aztán megérkezett pár napja a Facebookra a fotósorozat, mely szerint összetörtek egy ilyen autót. A nép örvend, megosztja (jelenleg épp közel 5000 megosztásnál tart).

Vannak páran, akik megkérdőjelezték, hogy egyáltalán itthon készültek-e a fotók, de a NÉP, akik még azt is elhiszik, hogy egy megosztással BMW-t vagy házat nyerhetnek, felálva tapsol. Mocskos rendőrök így jártatok.

De mi is a valóság?

A valóság az, hogy a hír igaz. Tehát tapsolhatnának tovább.

De...

Az Audit majdnem egy éve törték össze Nagykanizsán. Itt a hír

Összetörték a civil autónak tűnő Audi elfogó rendőrkocsit

Szóval kedves posztoló. Valami más módját válaszd a népszerűséged növelésének...

 0
Tovább

kotsoghtaxis

blogavatar

Közel két évtizede rovom a budapesti utakat. Szinte naponta látok abszurdnál abszurdabb dolgokat, baleseteket, szabálytalanul parkoló autókat. Hétvégi sofőröket, céges autót a fenekük alá kapó Mucikákat, és hát természetesen a taxisokat. És mivel én is az vagyok, így belülről látom a dolgokat. Természetesen (?) az átlag autósnak én is csak egy köcsög taxis vagyok, aki ül a sárga autójában.

Címkefelhő

budapest (35),lezárás (13),felújítás (9),baleset (7),dugó (5),taxi (5),autópálya (4),parkolás (4),szabálytalan (4),red bull air race (3),videó (3),főpolgármester (3),hiéna (3),szabály (3),kerékpár (3),tarifa (3),nagykörút (3),tábla (3),ferihegyi gyorsforgalmi (3),waze (2),kánikula (2),szabálytalanság (2),paraszt (2),abszurd (2),magasságkorlátozó (2),bkk (2),sávlezárás (2),villamospótlás (2),megkülönböztető jelzés (2),BKK (2),kamion (2),gyalogos (2),liszt ferenc repülőtér (2),ferihegy (2),rendőrség (2),facebook (2),tarlós istván (2),büntetés (2),magyar közút (1),tour de hongrie (1),csalás (1),szentendre (1),káosz (1),autópálya-matrica (1),piros (1),lámpa (1),csepel (1),magyarország (1),kék (1),MOL Limo (1),zebra (1),repülőtér (1),m0 (1),Büntetés Végrehajtás (1),gyalogátkelőhely (1),locsolás (1),villamos (1),sárga figyelmeztető jelzés (1),skoda (1),károly körút (1),jó lesz az úgy (1),leszarom (1),erdogan (1),soros györgy (1),ellenőrzés (1),keleti pályaudvar (1),nav (1),munkanap (1),megállni tilos (1),limuzin (1),munkásember (1),liszt ferenc nemzetközi repülőtér (1),csoda (1),újságíró (1),nyugati szektor (1),M0 (1),ferihegyi gyorsforgalmi út (1),lánchíd (1),barmok (1),fkf (1),e-matrica (1),autópálya matrica (1),idiótizmus (1),hideg (1),csaló (1),tanulóvezető (1),autó (1),index (1),útbeszakadás (1),megállapodás (1),magyar autóklub (1),mozgáskorlátozott (1),KRESZ (1),tarlós (1),segway (1),Budapest (1),áremelés (1),Nagyörút (1),kátyú (1),I. kerület (1),bunkó (1),közlekedő tömeg (1),BKV (1),sebességkorlátozás (1),Közlekedő Tömeg (1),piknik (1),szabadság híd (1),mol limo (1),GreenGo (1),Audi (1),civil rendőrautó (1),Biztonsági öv (1),autómegosztás (1),carsharing (1),metrópótlás (1),1-es villamos (1),beint (1),piros lámpa (1),kerékpáros (1),segítség (1),bezár (1),kizár (1),4-6-os felújítás (1),beton (1),jobbra tarts (1),sziget fesztivál (1),M7 (1),Nagykörút (1),hülye autós (1),dudálás (1),sufni tuning (1),will smith (1),parkolóház (1),kommunikációs vezető (1),budapest közút (1),balesetveszély (1),szervita tér (1),torlódás (1),nagyító (1),facsavar (1),hátsó világítás (1),ködlámpa (1),mentő (1),engedély (1)

Utolsó kommentek