Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nem szabadultok - már a Facebookon is...

...ott a blog. Lehet lájkolni, imádni, gyűlölni, kommentelni. :)

Kötsögh taxis

Lesznek ott olyan posztok, amiket nem ide írok, mert csak rövid lesz.

Majd megpróbálom ide oldalra is beaplikálni a linket.

 0
Tovább

Népi hurrá!

Pár hete posztolta valaki, hogy a 8-as főúton egy civil autónak álcázott rendőrautó gyorshajtásba hajszolta szegény autóst. Ha jól emlékszem 148 km/óráig nyomta fel a sebességet. Mondjuk hogy miért nem húzodott ki a külső sávba, az nem derült ki a posztból, de a sajtó és a Facebook népe egyből rácuppant a témára.

Nem akarom védeni a rendőröket, mert ha pénzbehajtásról van szó, akkor bármire képesek, de azért az a videó, amit aztán megosztott a rendőrség a honlapján, elég meredek dolgokat mutatott. 


Aztán megérkezett pár napja a Facebookra a fotósorozat, mely szerint összetörtek egy ilyen autót. A nép örvend, megosztja (jelenleg épp közel 5000 megosztásnál tart).

Vannak páran, akik megkérdőjelezték, hogy egyáltalán itthon készültek-e a fotók, de a NÉP, akik még azt is elhiszik, hogy egy megosztással BMW-t vagy házat nyerhetnek, felálva tapsol. Mocskos rendőrök így jártatok.

De mi is a valóság?

A valóság az, hogy a hír igaz. Tehát tapsolhatnának tovább.

De...

Az Audit majdnem egy éve törték össze Nagykanizsán. Itt a hír

Összetörték a civil autónak tűnő Audi elfogó rendőrkocsit

Szóval kedves posztoló. Valami más módját válaszd a népszerűséged növelésének...

 0
Tovább

kotsoghtaxis

blogavatar

Közel két évtizede rovom a budapesti utakat. Szinte naponta látok abszurdnál abszurdabb dolgokat, baleseteket, szabálytalanul parkoló autókat. Hétvégi sofőröket, céges autót a fenekük alá kapó Mucikákat, és hát természetesen a taxisokat. És mivel én is az vagyok, így belülről látom a dolgokat. Természetesen (?) az átlag autósnak én is csak egy köcsög taxis vagyok, aki ül a sárga autójában.

Legfrissebb bejegyzések

Címkefelhő

budapest (35),lezárás (13),felújítás (9),baleset (7),dugó (5),taxi (5),autópálya (4),parkolás (4),szabálytalan (4),red bull air race (3),videó (3),főpolgármester (3),hiéna (3),szabály (3),kerékpár (3),tarifa (3),nagykörút (3),tábla (3),ferihegyi gyorsforgalmi (3),waze (2),kánikula (2),szabálytalanság (2),paraszt (2),abszurd (2),magasságkorlátozó (2),bkk (2),sávlezárás (2),villamospótlás (2),megkülönböztető jelzés (2),BKK (2),kamion (2),gyalogos (2),liszt ferenc repülőtér (2),ferihegy (2),rendőrség (2),facebook (2),tarlós istván (2),büntetés (2),magyar közút (1),tour de hongrie (1),csalás (1),szentendre (1),káosz (1),autópálya-matrica (1),piros (1),lámpa (1),csepel (1),magyarország (1),kék (1),MOL Limo (1),zebra (1),repülőtér (1),m0 (1),Büntetés Végrehajtás (1),gyalogátkelőhely (1),locsolás (1),villamos (1),sárga figyelmeztető jelzés (1),skoda (1),károly körút (1),jó lesz az úgy (1),leszarom (1),erdogan (1),soros györgy (1),ellenőrzés (1),keleti pályaudvar (1),nav (1),munkanap (1),megállni tilos (1),limuzin (1),munkásember (1),liszt ferenc nemzetközi repülőtér (1),csoda (1),újságíró (1),nyugati szektor (1),M0 (1),ferihegyi gyorsforgalmi út (1),lánchíd (1),barmok (1),fkf (1),e-matrica (1),autópálya matrica (1),idiótizmus (1),hideg (1),csaló (1),tanulóvezető (1),autó (1),index (1),útbeszakadás (1),megállapodás (1),magyar autóklub (1),mozgáskorlátozott (1),KRESZ (1),tarlós (1),segway (1),Budapest (1),áremelés (1),Nagyörút (1),kátyú (1),I. kerület (1),bunkó (1),közlekedő tömeg (1),BKV (1),sebességkorlátozás (1),Közlekedő Tömeg (1),piknik (1),szabadság híd (1),mol limo (1),GreenGo (1),Audi (1),civil rendőrautó (1),Biztonsági öv (1),autómegosztás (1),carsharing (1),metrópótlás (1),1-es villamos (1),beint (1),piros lámpa (1),kerékpáros (1),segítség (1),bezár (1),kizár (1),4-6-os felújítás (1),beton (1),jobbra tarts (1),sziget fesztivál (1),M7 (1),Nagykörút (1),hülye autós (1),dudálás (1),sufni tuning (1),will smith (1),parkolóház (1),kommunikációs vezető (1),budapest közút (1),balesetveszély (1),szervita tér (1),torlódás (1),nagyító (1),facsavar (1),hátsó világítás (1),ködlámpa (1),mentő (1),engedély (1)

Utolsó kommentek