Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nem értem! Segítsetek! Frissítve!

Vasárnpi hír, hogy Verőcén egy hölgy segítséget kért a rendőröktől, mert bezárta magát az autóba. A rendőrök egyszerűen megoldották a dolgot, betörték az ablakot.

De!

Hogyhogy belülről nem tudja valaki kinyitni az ajtót? Mert OK, hátul lehet gyerekzár, de nem hinném, hogy a höly ott ült.

Az is OK, hogy valaki kizárja magát. Kulcs bent, ő kint.

De hogy lehet, hogy valaki nem tudja belülről kinyitni egyik ajtót sem?

Szóval aki tudja a megfejtést, az kérem segítsen!

Frissítés!

Közben újabb részlet derült ki. Azt írják, hogy egy fiatal srác zárta be a nőt az autóba. 

Mondjuk így már kicsit érthetőbb, bár olyan autóba kellett bezárni, ahol a hátsó ülésről nem lehet előremászni.

 4
Tovább

Páran megbuggyantak

Azért ez az időjárás pár autósnak az idegrendszerét megtépázta. Ma egy csomó baleset történt, ráadásul dugók is voltak. Aztán persze előkerült a csodaszer, melynek hatására hipp-hopp elpárolog minden autó. A dudálás. 

Soha nem fogom megérteni, hogy amikor láthatóan meg sem mozdul a sor, akkor valaki minek nyomja a dudát folyamatosan? 

Ez a videó meg tegnap reggel készült. Hogy min húzta fel magát a Peugeot-s, az passz. De ebben a szituációban is előkerült a dudálás. 

 0
Tovább

kotsoghtaxis

blogavatar

Közel két évtizede rovom a budapesti utakat. Szinte naponta látok abszurdnál abszurdabb dolgokat, baleseteket, szabálytalanul parkoló autókat. Hétvégi sofőröket, céges autót a fenekük alá kapó Mucikákat, és hát természetesen a taxisokat. És mivel én is az vagyok, így belülről látom a dolgokat. Természetesen (?) az átlag autósnak én is csak egy köcsög taxis vagyok, aki ül a sárga autójában.

Legfrissebb bejegyzések

Címkefelhő

budapest (35),lezárás (13),felújítás (9),baleset (7),dugó (5),taxi (5),autópálya (4),parkolás (4),szabálytalan (4),red bull air race (3),videó (3),főpolgármester (3),hiéna (3),szabály (3),kerékpár (3),tarifa (3),nagykörút (3),tábla (3),ferihegyi gyorsforgalmi (3),waze (2),kánikula (2),szabálytalanság (2),paraszt (2),abszurd (2),magasságkorlátozó (2),bkk (2),sávlezárás (2),villamospótlás (2),megkülönböztető jelzés (2),BKK (2),kamion (2),gyalogos (2),liszt ferenc repülőtér (2),ferihegy (2),rendőrség (2),facebook (2),tarlós istván (2),büntetés (2),magyar közút (1),tour de hongrie (1),csalás (1),szentendre (1),káosz (1),autópálya-matrica (1),piros (1),lámpa (1),csepel (1),magyarország (1),kék (1),MOL Limo (1),zebra (1),repülőtér (1),m0 (1),Büntetés Végrehajtás (1),gyalogátkelőhely (1),locsolás (1),villamos (1),sárga figyelmeztető jelzés (1),skoda (1),károly körút (1),jó lesz az úgy (1),leszarom (1),erdogan (1),soros györgy (1),ellenőrzés (1),keleti pályaudvar (1),nav (1),munkanap (1),megállni tilos (1),limuzin (1),munkásember (1),liszt ferenc nemzetközi repülőtér (1),csoda (1),újságíró (1),nyugati szektor (1),M0 (1),ferihegyi gyorsforgalmi út (1),lánchíd (1),barmok (1),fkf (1),e-matrica (1),autópálya matrica (1),idiótizmus (1),hideg (1),csaló (1),tanulóvezető (1),autó (1),index (1),útbeszakadás (1),megállapodás (1),magyar autóklub (1),mozgáskorlátozott (1),KRESZ (1),tarlós (1),segway (1),Budapest (1),áremelés (1),Nagyörút (1),kátyú (1),I. kerület (1),bunkó (1),közlekedő tömeg (1),BKV (1),sebességkorlátozás (1),Közlekedő Tömeg (1),piknik (1),szabadság híd (1),mol limo (1),GreenGo (1),Audi (1),civil rendőrautó (1),Biztonsági öv (1),autómegosztás (1),carsharing (1),metrópótlás (1),1-es villamos (1),beint (1),piros lámpa (1),kerékpáros (1),segítség (1),bezár (1),kizár (1),4-6-os felújítás (1),beton (1),jobbra tarts (1),sziget fesztivál (1),M7 (1),Nagykörút (1),hülye autós (1),dudálás (1),sufni tuning (1),will smith (1),parkolóház (1),kommunikációs vezető (1),budapest közút (1),balesetveszély (1),szervita tér (1),torlódás (1),nagyító (1),facsavar (1),hátsó világítás (1),ködlámpa (1),mentő (1),engedély (1)

Utolsó kommentek