Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ha így lenne ötösöm a lottón

Hétvégén gondoltam felteszem a kérdést, hogy vajon a Nagykörúton és környékén fognak-e kint maradni táblák a forgalomkorlátozás után. De aztán elvetettem ezt az ötletet, mert tutira minek fogadjon az ember?

Azt már akkor lehetett sejteni, hogy mellékutcában még pár hétig lesznek kint táblák. De az már meglepett kicsit, hogy az Erzsébet körúton végig ott nézegetnek a sárga táblák, melyek szerint a külső sáv buszsáv. De az Oktogonnál még a "BUSZ" felirat is látható.

Persze lehet, hogy csak lejárt a munkaidejük a román vendégmunkásoknak pénteken, és majd ma befejezik délelőtt, a reggeli elfogyasztása után.

 0
Tovább

Keresd a parkolóházat

Azért nem irigylem azt az autóst, aki ez alapján a tábla alapján kezdi keresni a Szervita téri parkolóházat. Jó, tudom, már rég lebontották, csak ez a tábla emlékeztet rá. Igaz olyan eldugott helyen van ez a tábla, hogy egy szakinak sem tűnhet fel.

Emlékszem a Vágóhíd utcában is évekkel azután, hogy már megnyitották a Nemzeti Színházat és a MÜPÁ-t, ott volt a tábla, hogy benzinkút egyenesen.

 0
Tovább

El is vitték meg nem is

Azért jó Budapesten (Magyarországon) közlekedni, és figyelni, mert mindig mosolyt (na jó, néha egy laza akurvaanyátok) csal az arcra a leszarom stílus.

Tegnap írtam arról, hogy a reptéri gyorsforgalmin több mint egy hétig volt sávlezárás közműjavítás miatt. Aztán a korlátozás ott maradt, mert hétvégén a korlátelvivők nem dolgoznak. 

Ma délutánra viszont csoda történt! A korlátok az út szélére kerültek. De egy huncut tábla azért ott maradt. Hát persze, hogy a sebességkorlátozó. Ha komolyan vesszük a dolgot, akkor a táblától majdnem Ferihegy 1-ig 30-cal lehetne csak menni, mert ott van a következő sebességkorlátozó tábla, ami 50-es. Tehát ha a szigorú szabályt nézzük, akkor ott kéne kicsit gyorsítani.

Vajon a rendőrök kapva kapnak majd az alkalmon, és jeltelen autóval követni fogják a magukról megfeledkezett autósokat, akik 70-nel mennek (300 ezer forint büntetés)? 

 2
Tovább

kotsoghtaxis

blogavatar

Közel két évtizede rovom a budapesti utakat. Szinte naponta látok abszurdnál abszurdabb dolgokat, baleseteket, szabálytalanul parkoló autókat. Hétvégi sofőröket, céges autót a fenekük alá kapó Mucikákat, és hát természetesen a taxisokat. És mivel én is az vagyok, így belülről látom a dolgokat. Természetesen (?) az átlag autósnak én is csak egy köcsög taxis vagyok, aki ül a sárga autójában.

Legfrissebb bejegyzések

Címkefelhő

budapest (35),lezárás (13),felújítás (9),baleset (7),dugó (5),taxi (5),autópálya (4),parkolás (4),szabálytalan (4),red bull air race (3),videó (3),főpolgármester (3),hiéna (3),szabály (3),kerékpár (3),tarifa (3),nagykörút (3),tábla (3),ferihegyi gyorsforgalmi (3),waze (2),kánikula (2),szabálytalanság (2),paraszt (2),abszurd (2),magasságkorlátozó (2),bkk (2),sávlezárás (2),villamospótlás (2),megkülönböztető jelzés (2),BKK (2),kamion (2),gyalogos (2),liszt ferenc repülőtér (2),ferihegy (2),rendőrség (2),facebook (2),tarlós istván (2),büntetés (2),magyar közút (1),tour de hongrie (1),csalás (1),szentendre (1),káosz (1),autópálya-matrica (1),piros (1),lámpa (1),csepel (1),magyarország (1),kék (1),MOL Limo (1),zebra (1),repülőtér (1),m0 (1),Büntetés Végrehajtás (1),gyalogátkelőhely (1),locsolás (1),villamos (1),sárga figyelmeztető jelzés (1),skoda (1),károly körút (1),jó lesz az úgy (1),leszarom (1),erdogan (1),soros györgy (1),ellenőrzés (1),keleti pályaudvar (1),nav (1),munkanap (1),megállni tilos (1),limuzin (1),munkásember (1),liszt ferenc nemzetközi repülőtér (1),csoda (1),újságíró (1),nyugati szektor (1),M0 (1),ferihegyi gyorsforgalmi út (1),lánchíd (1),barmok (1),fkf (1),e-matrica (1),autópálya matrica (1),idiótizmus (1),hideg (1),csaló (1),tanulóvezető (1),autó (1),index (1),útbeszakadás (1),megállapodás (1),magyar autóklub (1),mozgáskorlátozott (1),KRESZ (1),tarlós (1),segway (1),Budapest (1),áremelés (1),Nagyörút (1),kátyú (1),I. kerület (1),bunkó (1),közlekedő tömeg (1),BKV (1),sebességkorlátozás (1),Közlekedő Tömeg (1),piknik (1),szabadság híd (1),mol limo (1),GreenGo (1),Audi (1),civil rendőrautó (1),Biztonsági öv (1),autómegosztás (1),carsharing (1),metrópótlás (1),1-es villamos (1),beint (1),piros lámpa (1),kerékpáros (1),segítség (1),bezár (1),kizár (1),4-6-os felújítás (1),beton (1),jobbra tarts (1),sziget fesztivál (1),M7 (1),Nagykörút (1),hülye autós (1),dudálás (1),sufni tuning (1),will smith (1),parkolóház (1),kommunikációs vezető (1),budapest közút (1),balesetveszély (1),szervita tér (1),torlódás (1),nagyító (1),facsavar (1),hátsó világítás (1),ködlámpa (1),mentő (1),engedély (1)

Utolsó kommentek